این Steffen خانه – ملاس Desugarization تلاش است که نمی تواند به دست آوردن کشش

[ad_1]

هر چه اتفاق افتاده به Steffen خانه, یک بار یکی از ویژگی های مهم چغندر قند کارخانه ها به خصوص در اروپا ؟ یک Steffen خانه در نظر گرفته شد بنابراین ضروری به موفقیت اقتصادی یک چغندر قند کارخانه که یک بازیکن بزرگ در کسب و کار ساختمان و عامل چغندر کارخانه قند در اولین روز قرن 20 هنری نورآباد گفت: او نمی خواهد قبول یک قرارداد برای ساخت یک کارخانه قند مگر اینکه آن را شامل یک Steffen خانه.

کلید اندازه گیری چغندر کارخانه عملکرد سپس و در حال حاضر درصد ساکارز در ملاس. ظاهر هر ساکارز در ملاس است شواهدی وجود دارد که قند و شکر در نظر گرفته شده برای این انبار به پایان رسید تا در عوض در ملاس. در اخنرد روز ملاس تلقی شد ضایعات محصول و مانند اغلب ریخت و به رودخانه مجاور یک کارخانه قند. به طور معمول در یک استاندارد کارخانه فاقد Steffen خانه و یا در این مدرن تر دوره تبادل یونی روند ملاس چغندر را شامل پنجاه درصد سوکروز غیر قابل قبول از دست دادن به کسانی که درگیر در مدیریت یک چغندر کارخانه. کارخانه superintendents اشاره به حضور قند ملاس به عنوان “خلوص”. بالا purities سپس منعکس کننده قند بالا ضرر و زیان به ملاس – همان ریختن پول پایین تخلیه.

ملاس تولید و به طور کلی برابر با پنج درصد در چغندر خام در نتیجه یک کارخانه اجرا از 1,000,000 تن از چغندر می تواند منجر به تولید 50000 تن ملاس که شامل حدود 25000 تن شکر که بازار ارزش ده میلیون دلار با فرض شکر فروخته شده است در $.20 هر پوند خالص هزینه های تولید. باید آن را بدون گفتن این که پیشگیری از افت قند ملاس برترین چالش به چغندر مدیران کارخانه. از اوایل تکنولوژی به عنوان اسیر مقدار قند به عنوان مجاز تجهیزات سپس extant بعدی درمانی به حذف شکر از ملاس. که شد نقش استفن خانه.

این Steffen فرایند یک روش برای استخراج شکر از ملاس اختراع توسط کارل Steffen وین متولد اتریش که اختراع این روند در سال 1883 در حالی که درگیر در تولید قند در موراویا. در حالی که روش خود را چندین تغییرات این روند در واقع شروع می شود با رقیق کردن ماست با آب (به اندازه کافی برای ایجاد یک راه حل از 5-12% ساکارز) و خنک کننده آن را به یک درجه حرارت بسیار پایین (زیر 18 درجه C) و پس از آن بطور عالی یا ظریف یا پودر آهک (اکسید کلسیم) به مقدار کافی برای ایجاد یک ارتباط از 130 درصد به ساکارز است که به طور مداوم اضافه شده با اضطراب در یکنواخت و آهسته هستند. قند موجود در ملاس با ترکیبی از آهک و saccharage از آهک تشکیل شده است که غیر قابل حل در مایع است. این saccharate شد و سپس از هم جدا شده و شسته شده در یک فیلتر را فشار دهید. این کیک از فیلتر پرس (saccharate آهک) مخلوط شده با آب شیرین به قوام خامه و گرفت از شیر آهک در کربناته روند.

حدود نود درصد از قند در اصل در چغندر استخراج شد در آن دسته از کارخانه هایی که به کار گرفته Steffen روند. در برخی از تاسیسات آب و فاضلاب از Steffen روند که سرشار از کودهای کیفیت (در درجه اول پتاسیم سولفات) مورد استفاده قرار گرفت برای آبیاری اراضی مجاور کارخانه. ساختار طراحی شده به جای تجهیزات شاغل در Steffen فرایند تبدیل شد به طور کلی اشاره شده در این صنعت به عنوان “Steffen خانه”.

این Steffen فرایند برنده سریع محبوبیت در اروپا یافت اما کمتر به نفع ایالات متحده به احتمال زیاد به این دلیل که فرایند پیچیده تر از لحاظ ارتباط شیمی از هر فرایند معرفی به یک چغندر کارخانه تا آن زمان. برای اولین بار چنین فرایند نصب شد و در سال 1888 در واتسون ویل کالیفرنیا. آن را یک بوته آزمایشی با سه 5-پا کولرهای عرضه شده توسط گرفنبرویش شرکت ماشین آلات آلمان. گرفنبرویش در نهایت عرضه مقدار زیادی از تجهیزات را برای سه پایونیر کالیفرنیا کارخانه عجمان, Los Alamitos و چین و ادامه داد: برای تامین اخنرد را Steffen تجهیزات فرایند تا زمانی که خود شرکت و Kilby تولید کلیولند اوهایو شروع به تولید بهبود یافته مدل چند سال بعد.

در ایالات متحده فهرستی از انجام داروخانه ها برگزار شد که منجر مواضع در چغندر کارخانه بود باریک. اغلب کارخانه superintendents hewed به محاکمه و درست فن آوری از گذشته ترجیح می دهند روش های آموخته شده از تجربه و نه دانش. هدایت تجربه عملی به جای نظریه آنها را بدون کینه توزی رد کردن ایده ها و روش ها برای آنها که فاقد پایه و اساس برای درک. به واتسون ویل تجربی Steffens فرایند کمی استفاده می شود برای مثال به این دلیل که سرپرست کارخانه “را در آن اعتقاد دارند.”

جاذبه اولیه از Steffen روند دراز در مزیت نسبی. ملاس شد و سپس ناخواسته کالا و ارائه خود را بیشتر به عنوان یک زباله مسئله از فروش محصول است. حذف شکر از ملاس در نظر گرفته شد به عنوان ارزش خوبی از چیزی که در غیر این صورت تخلیه شده به رودخانه یک تمرین بود که از اولین روز از ایالات متحده چغندر صنعت ناپسند توسط کسانی که با تکیه بر رودخانه برای دیگر مقاصد صنعتی از جمله ماهیگیری. در زمان ملاس است که اساسا یک شربت قند است که از طریق کارخانه تعدادی از بار و توسط فرایند از بین بردن بیشتر چغندر قند زباله حاوی پنجاه درصد ساکارز یافت انواع بازارها است. در اوایل این شد یک منبع از اتیل الکل از دست داد اما به نفع برای سال های بسیاری به دلیل کم هزینه خارجی نفت خام است. علاقه اتیل الکل تولید خواهد زنده در سال 1970 زمانی که قیمت نفت خام افزایش یافت. ملاس نیز یک اصل مواد خام برای تولید خمير و یک منبع اصلی برای تولید مونو سدیم گلوتامات (MSG) و اسید سیتریک است. با این حال حجم خواستار آن دسته از کاربران کم بود نسبت به مقدار در دسترس ساخته شده توسط کشور چغندر قند شرکت. قیمت ملاس کم بود به عنوان یک نتیجه.

دهه 1970 شاهد نگرش در مورد ضایعات کارخانه تغییر از پذیرش توسط عموم نزدیک به کل رد این فرض استوار است که به دلیل کارخانه خوب انجام دهد (ارائه محصولات مفید و قدرت اقتصادی) مواد زائد خود را باید تحمل بود. بنابراین Steffens روند که تولید زباله های مایع تحمل بالا قلیایی و pH به عنوان بالا به عنوان محتوای آلی و در نتیجه ترکیبات بد بو, شد, ممنوع است. یک Steffens خانه تخلیه فاضلاب در مقادیر به عنوان بزرگ به عنوان هشت در صد از حجم ملاس خام.

مطالعات مختلف نشان داده است که آن را ممکن است برای بهبود قدرت از بوی ناشی از Steffen زباله. هزینه برای نصب و راه اندازی سیستم های موثر خواهد جبران دستاوردهای اقتصادی ارائه شده توسط این فرآیند است. در نتیجه مدیران کارخانه شاغل در Steffens روند شروع به بستن آنها را و کسانی که مورد نظر از مزایای چنین یک فرایند نگاه در جاهای دیگر. در علاوه بر این به کاستی های آن در محیط زیست مقابل Steffens روند بهبود تنها حدود 60 درصد قند ملاس. شکر تولید کنندگان شروع به دنبال جای دیگری برای یک راه حل برای این کار از دوره نقاهت شکر از ملاس. تراوش به افکار خود بود و این ایده که آن بهتر خواهد بود برای جلوگیری از ساخت ملاس در وهله اول. آنها به تبادل یونی یک فرایند است که ممانعت از ساخت ملاس در مفهوم سنتی.

تبادل یونی و یا deionization روش کاهش ناخالصی ها از آب است که پس از آن اجازه می دهد تا برای افزایش استخراج از قند است. اصل تبادل یونی شناخته شده برای بیش از 125 سال اما به ندرت مورد استفاده در چغندر قند صنعت به دلیل عادت تاسف از افزایش سدیم محتوای قند آب میوه که retards توانایی شکر متبلور. اما بعد شکر تولید کنندگان تبدیل شده اند به عمل یون-exclusion chromatography, که برای اولین بار با موفقیت مورد استفاده برای تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS). این فرایند بر اساس محرومیت از یونی ترکیبات و گنجاندن nonionic ترکیبات.

ملاس و سپس هنگامی که به عنوان یک دزد که اسیر حجم عظیمی از با ارزش قند در طول فرآیند تولید شکر تا به حال ساخته شده و در گذشته به آن غارت از طریق تبادل یونی که در آن قند میزان بازیابی رسیدن به نود درصد نسبت به شصت درصد در Steffens خانه و بدون تاثیر منفی زیست محیطی. و در عین حال یکی دیگر از جایزه در انتظار کارخانه قند است که تبدیل به تبادل یونی.

کارخانه مدرن ابتدا در سال 1990 شروع به تولید بتائین از ملاس ارزش غذایی افزودنی اضافی مزایای دارویی. دانشگاه مرکز پزشکی مریلند که در یکی از مطالعات آن است که ارزان شراب است که با استفاده از چغندر قند به افزایش الکل حاوی بتائین. برخی از کارشناسان نشان می دهد که این ممکن است توضیح دهد که چرا مصرف کنندگان شراب از فرانسه تمایل دارند که نرخ پایین از بیماری های قلبی با وجود رژیم غذایی سرشار از چربی و کلسترول است. بیشتر قانع کننده است ارزش بتائین به عنوان یک مکمل خوراک جوجه و خوک. تعدادی از آزمایشات نشان می دهد که افزودن بتائین به تغذیه عملکرد را بهبود می بخشد. همچنین مطالعات با خوک ها نشان می دهد یک اثر بتائین در انرژی سوخت و ساز بدن و افزایش شدید هورمون رشد. انسان هم در حال پیدا کردن برای استفاده از بتائین به عنوان یک مکمل غذایی تحت نام های مختلف trimethylglycine یا TMG.

بنابراین Steffen فرایند هنگامی که نجات دهنده قند تولید کاهش یافت و به بی احترامی به دلیل زیست محیطی و هزینه نگرانی های ساخته شده اما راه را برای بیشتر کارآمد و سازگار با محیط زیست تبادل یونی.

منابع:

بزرگ غربی قند شرکت فن آوری از چغندر قند تولید بزرگ غربی شرکت قند, Denver, کلرادو, 30 ژوئن 1920 – کتابچه راهنمای دستور العمل آماده تا حد زیادی توسط D. J. روچ برای استفاده توسط عامل و کارکنان شرکت چغندر کارخانه قند.

GUTLEBEN دن قند ولگرد-1954 – میشیگان چاپ شده توسط: Bay شهرستان تکثیر شرکت سان فرانسیسکو 1954

McGINNIS, R. A. (Ed.) 1982, چغندر قند, تکنولوژی, فورت کالینز کلرادو, چغندر قند, بنیاد توسعه

[ad_2]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>