اسانس ها به طور گسترده ای در ایجاد طعم و مزه مواد غذایی دارند. همچنین دستگاه گوارش را تحریک می کند و علائمی همچون تهوع و استفراغ ایجاد می کند. اکسیژنه شدن ترپنها باعث ایجاد دستهای مواد ترپنی به نام ترپنوئیدها میشود، این ترکیبات اکسیژنه باعث به وجود آمدن رایحه و خواص درمانی متفاوت در عطرمایه ها میشود به همین دلیل میتوان بیان داشت که این مواد بر اساس ترکیبات شیمیایی شان طبقه بندی میشوند.
زمانی که بخار آب سرد میشود به دلیل واکنش میعان به آب تبدیل می شود و روغن رو سطح آب شناور میماند و قطرات روغن از آب خارج و به شکل روغن خالص در ظرفهای شیشه ای نگهداری میگردد. کیفیت عطرمایه ی گیاهان و میوه هایی که در آب و هوای گرم رشد میکنند به مراتب بهتر از گیاهان و میوه هایی است که در آب و هوای سرد بزرگ میشوند، لذا گیاهان و میوه ها در آب و هوای گرم به کمک مواد موثر گیاهی بهتری رشد میکنند. استخراج حلال: یک روش بسیار مدرن برای تهیه ی اسانس گل، استخراج حلال صنعتی است که در آن گلبرگ های با یک مادهی فرار مانند نفت خام مخلوط گشته تا روغن گل کاملا در نفت حل شود.
از جمله عصارههای طبیعی میتوان به عطرمایه ی میوه های مختلف مانند سیب، پرتقال، بلوبری اشاره کرد. در این روش برگ گیاهانی مانند گل رز یا یاس روی موم به صورت لایه لایه ریخته میشود و تحت تاثیر گرما روغن گل اشباع میگردد، سپس به کمک یک مادهی فرار مانند الکل، عطرمایه از موم خارج میشود. بسیاری از گیاهان حاوی مقدار بسیار کمی روغن است، اما اجزایی که دارند بسیار ظریف بوده و به راحتی در اثر حرارت از آن ها خارج می شوند.
بنابراین می توان گفت که کیفیت یک گیاه به محیط زیست آن بستگی دارد. می توان با این شیوه انواع عطر با رایحه لیمو، پرتقال و سایر مرکبات را ساخت. بتن ها مخلوطی از روغن، موم، رزین و سایر مواد گیاهی هستند. همچنین وجود نور آفتاب در بعضی گونه های گیاهی منجربه افزایش غدد ترشح کننده و در نتیجه افزایش اسانس می شود. همچنین درباره کاربرد های این مواد صحبت کردیم.
اگر از نوشتن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد خرید اسانس رز لطفا از صفحه ما بخواهید.