کوک این: کوفته تنبل با لوبیا سبز، دانه خشخاش و ترد از آشپزخانه تابستان88011000110888محتوا ي مقاله ادامه داشت”کوفته ها خیلی خوشمزه بودند شوهرم (عکاس جو وودهاوس) دوربین را برداشت و به آنها شلیک کرد. و شات در کتاب شات اصلی زمانی است که او آن را پخته است. این ناهار ما بود، “هرکول، خنده. سنتی با کمی عقل مشترک. من حتي نميتونم بهش بگم آشپزي مدرن اينطوري دستور العمل ها به اين جا ميان، نه. اگر در خانه آشپزی می کنید و اگر شما در حال رشد کردن چیزهای خودتان می باشد، فقط فکر می کنید، “اوه، من کمی از این و من از این استفاده می کنم، و من جایگزین آن می کنم.””Olia Hercules در سومین کتاب آشپزی خود، آشپزخانه تابستانی، موضوع مشترکی را در فرهنگ آشپزی اوکراینی بررسی می کند. “ولدون اوون”کوفته تنبل با لوبیا سبز، دانه خشخاش و ترد شالهبرای کوفته ها:100 گرم (4 اونس) پنیر شربت درمان شده یا ریکوتا به خوبی زهکشی75 گرم (2/3 فنجان) آرد همه منظوره1 تخم مرغتعداد انگشت شماری زیادی از شودی ریز خرد شده200 گرم (8 اونس) لوبیا سبز، تاپ های کمرنگ70 میلی لیتر (3/1 فنجان) آفتابگردان یا روغن نباتی2- ترکه ای، نازک1 tbsp همه منظوره آرد2 tbsp روشن کره (یا کره با یک چلپ چلپ چلوپ روغن)pinch از دانه خشخاشنمک دریا و فلفل سیاهگام اولبرای کوفته ها، پنیر پخته شده یا ریکوتا، آرد، تخم مرغ و شوید را به آرامی با هم مخلوط کنید، سپس با نمک و فلفل فصل کنید – خمیر کاملاً مرطوب خواهد بود. روشن کردن بر روی یک سطح به سبک آرد و با دقت knead تا زمانی که دیگر چسبنده است، سپس با یک تکه آشپزخانه تمیز پوشش و ترک به استراحت در حالی که شما در با ماش و پیاز.گام دوم-لوبیا سبز را به میل خود بپزید: برای ترد- ترد، قطره به آب جوش و پختن به مدت 2 دقیقه؛ من ترجیح می دهم من باقیان نرم تر، بنابراین من آنها را به مدت حداقل 4 دقیقه جوش. آبکش کن و کنار بکش

این وعده غذایی تابستانی سبک سنتی با کمی حس مشترک است، می گوید اولیا هرکول

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de