کارفرمایان نگرانی در مورد ایمنی و جریان نقدی موج دوم در COVID-19 راه اندازی مجدد

ویکتوریا — آشپز Kreg گراهام می گوید: او انجام شده است بسیاری از فکر کردن در مورد شستن ظروف در حال حاضر که برخی از COVID-19 محدودیت برداشته شده است و او می تواند شروع به خدمت وعده های غذایی دوباره.

سرآشپز اجرایی در ویکتوریا-منطقه Oak Bay, Beach Hotel گفت: خیلی وقت او را صرف در آشپزخانه در حال آماده شدن برای راه اندازی مجدد شده و پروتکل های ایمنی نه منو.

“ما انجام شده است بسیاری از تحقیقات و طوفان مغزی در مورد چگونه ما می توانید با خیال راحت کار در آشپزخانه در فضاهای تنگ” گراهام در مصاحبه ای گفت:. “هر کس درک می کند ما در یک جهان متفاوت است و در حال حاضر وجود دارد مقدار زیادی از کار انجام می شود به مطمئن شوید که هر کس امن است.”

بریتیش کلمبیا دولت برداشته عامل محدودیت های قرار داده شده در رستوران ها و بارها و شخصی و خدمات بهداشتی و درمانی از جمله آرایشگران و دندانپزشکان در مارس 19 پس از یک تلاش موفق در کند کردن روند گسترش در رمان coronavirus.

با وجود بسته بودن از ماه مارس و یا محدود به خارج منظقه و تحویل خدمات بسیاری از کسب و کار در زمان این هفته به لحن خوب خود ایمنی قصد دارد برای محافظت از مشتریان و کارکنان قبل از بازگشایی.

گراهام گفت: حصول اطمینان از امن ظرفشویی منطقه تبدیل به یکی از بزرگترین نگرانی است.

“احتمالا آسیب پذیر ترین منطقه در هر آشپزخانه در حال حاضر ظرفشویی منطقه,” او گفت:. “به عنوان بشقاب و قاشق و چنگال و دوباره به آشپزخانه ما بسیار دقیق برای به حداقل رساندن هر گونه آلودگی به ماشین ظرفشویی پرسنل و چیزهای دیگر در این منطقه است. هر بشقاب, قاشق, چنگال, شیشه است که آغشته به یک مطابق با اصول بهداشتی حمام قبل از قرار دادن در ماشین ظرفشویی.”

گراهام گفت: زمانی که آشپزخانه است و عامل در ظرفیت کامل هتل استخدام 25 نفر اما او انتظار ندارد برای دیدن این تعداد تا پاییز بسته به دولت از ویروس.

یک کنفرانس اخیر هیئت کانادا دریافتند اکثر کارفرمایان به طور کامل آماده شده را به کارکنان به کار با بسیاری از نگرانی در مورد کارگر و مشتری ایمنی و تاثیر بالقوه موج دوم COVID-19.

این بررسی نشان داد تنها هشت درصد از کارفرمایان به طور کامل آماده برای راه اندازی مجدد عملیات در حالی که 40 درصد نزدیک شد به آماده بودن و باقی مانده 52 درصد تنها تا حدودی آماده گفت: Allison کوان هیئت مدیره مدیر سرمایه انسانی پژوهش است.

“آنچه ما شنیده است که اکثر کارفرمایان در حال آوردن مردم در فاز,” او در مصاحبه ای گفت: از اتاوا. “در نهایت وقتی که می آید به آوردن کارگران به محل کار این باید انجام شود با دقت و مسئولانه است. ایمنی میباشد و این ویروس را به احتمال زیاد پیدا کردن نقاط ضعف در ایمنی اقدامات ما در محل قرار داده.”

Bridgitte اندرسون رئیس جمهور از ونکوور هیئت بازرگانی گفت: کسب و کار نگران هستند آنها زنده نخواهد ماند اگر مشتریان بازگشت نیست.

“بدون درآمد در حال بازگشت به جایی که آنها وجود دارد فقط در حال رفتن به برخی از نتایج مایه تاسف گفت:” اندرسون در مصاحبه. “این ادامه داد: طبیعی است که به احتمال زیاد رفتن به ادامه طریق تابستان به صورت مطمئن و به سقوط. این یک بهبود تدریجی و متاسفانه به ارمغان می آورد که همراه با آن بسیاری از درد است.”

یک نظرسنجی از بیش از 1300 عضو کسب و کار توسط هیئت مدیره B. C. اتاق بازرگانی و شورای کسب و کار B. C. یافت فقط 26 درصد بر این باورند که آنها می توانید برای باز کردن و کار سودآوری با کاهش تدریجی از COVID-19 محدودیت.

این بررسی همچنین نشان داد 75 درصد از کسب و کارهای نگرانی در مورد جذب مشتریان است.

“من می گویند جامعه کسب و کار است که تحت فشار باور نکردنی در طول چند ماه آینده که ما وارد بیشتر به این بازگشایی فاز” اندرسون گفت.

B. C. دولت روز جمعه گفت این امر اجازه می دهد بارها و رستوران ها و دیگر کسب و کار در بخش مهمان نوازی به درخواست به طور موقت به گسترش خدمات خود را به مناطق خارج از پاسیو برای بزرگ کردن رد پای خود را.

این گزارش توسط The Canadian Press برای اولین بار منتشر شد 24 مه سال 2020 است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>