ترس از coronavirus شخصی chopsticks طلسم پایان gongshi (خوردن از جمعی از ظرف)

مسئول پرواز لغو, تعطیلی مدارس, و هشدار به, بوسه, حیوانات خانگی, مبادا شما را آلوده سگ خود را coronavirus مجبور است بسیاری از تغییرات شیوه زندگی در سراسر جهان است. با تمام شهرستانها در چین تحت مستند در تلاش برای مهار COVID-19 میلیون ها نفر از مردم در حال ساخت و کار با منابع در دست است. در حال حاضر به نظر می رسد شیوع این بیماری ممکن است و نه فقط آنچه که ما می خوریم اما راه ما آن را بخورم.

یک جنبش مردمی — موسوم به “جنگ علیه این بیماری همه گیر در نوک زبان خود را” — هدف قرار دادن جمعی غذا خوردن در چین الجزیره گزارش. رهبری یک ائتلاف از رسانه دولتی, پذیرایی, انجمن شهروند, سازمان, کمپین ترویج استفاده از خدمت قاشق و “عمومی” chopsticks (به عنوان مخالف به یک شخصی chopsticks) برای کمک به توقف گسترش coronavirus.

جزئیات انتقال هنوز هم اتفاق می افتند اما محققان می دانند که مانند سرماخوردگی و آنفولانزا قطرات تنفسی (اخراج از فرد آلوده به بینی یا دهان زمانی که آنها تنفس و سرفه و یا عطسه) هستند مقصر است. هنگامی که این آلوده به قطرات استنشاق و یا آنها را به نوعی پیدا کردن راه خود را به یک بی پیرایه فرد چشم و دهان یا بینی — با لمس یک جسم آلوده به عنوان مثال و سپس دست زدن به خود چهره این بیماری می تواند گسترش.

اساسی فرض — که COVID-19 گسترش می تواند از طریق خوردن ظروف — اثبات نشده است به عنوان ایده است که این بیماری می تواند انتقال از طریق مواد غذایی به طور کلی. “ما آگاه هستند از هر گونه گزارش در این زمان از انسان بیماری است که نشان می دهد COVID-19 را می توان با غذا یا مواد غذایی بسته بندی” ایالات متحده غذا و دارو سخنگو در بیانیه ای گفت.

در حالی که وجود دارد هیچ مستقيم شواهد علمی حمایت از پیوند میان جمعی از خوردن و coronavirus چند کارشناسان پزشکی نشان می دهد که به اشتراک گذاری ظروف با فردی ظروف باید خودداری شود. مطالعه مورد نیاز است اما بزاق در ظروف امکان پذیر می تواند نقش مهمی در انتقال.

“برخی از عوامل بیماری زا (یا) میکروب ها را می توان منتقل شده توسط های از ظروف” Tarik Jasarevic یک سخنگوی سازمان بهداشت جهانی (WHO) گفت: Al Jazeera. “خطر گسترش COVID-19 از طریق به اشتراک گذاری ظروف شناخته نشده است اما قابل قبول بر اساس دانش فعلی.”

Hot pot

دولت های محلی در سراسر چین در حال تشویق استفاده از خدمت ظروف.

علامت Ralston / خبرگزاری گتی ایماژ

یک جانباز از سال 2003 شیوع سارس “رونالد سنت جان” مدیر کل سابق مرکز اورژانس آمادگی و واکنش در آژانس بهداشت عمومی کانادا شد و در توافق است. “این ویروس را می توان منتقل شده از بزاق به chopsticks به ظرف مشترک و با توجه به درجه حرارت ویروس خواهد زنده ماندن به انتقال به شخص بعدی از طریق خود chopsticks” او این گزارش گفت:.

مشترک ظروف در قلب مواد غذایی چینی فرهنگ چه در خانه و یا در رستوران ها. با توجه به جهانی بار-Jiemianهر چند با استفاده از gongkuai (خدمت chopsticks) نیست دیده می شود به عنوان یک کمی “بسیاری از مردم هنوز هم استفاده از sikuai شخصی خود chopsticks, در هنگام غذا خوردن با دیگران است.”

خوردن فردی ظروف در چین سفارشی به نام fencan می توانید گزارش توان به قبل از سلسله ژو (1046-256 پیش از میلاد). این بود تا آهنگ سلسله (960-1279) که جمعی غذا خوردن — gongshi — زمان نگه دارید. از شیوع طاعون به هپاتیت و سارس به COVID-19, reintroducing fencan بارها آورده شده است به جلو به عنوان یک راه حل بالقوه.

دولت های محلی در سراسر چین نیز تشویق به استفاده از خدمت ظروف از جمله در کشور و بزرگترین شهر شانگهای است. در فوریه 23, مقامات در کلان شهر راه اندازی یک کمپین آگاهی ترویج استفاده از gongkuai به “کاهش عفونت” و “از بین بردن میکروب ها است.” صد رستوران در شهر شروع به پریدن کرد و سرنشین آن پس روز, جهانی, برابر , گزارش, گفته, آنها را عرضه خدمت ظروف برای هر ظرف.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im