فدرال رزرو حوادث

***نشان دهنده یک مطلب جدید. ——————-

نشست کمیتۀ بازار آزاد فدرال ریزرو تاریخ:

2020

مارس 17-18 (دوم روز: بیانیه منتشر شده 1400 EDT/1800 GMT; کنفرانس خبری انتظار می رود 1430 EDT/1830 به وقت تهران)

مارس 28-29 (دوم روز: بیانیه منتشر شده 1400 EDT/1800 GMT; کنفرانس خبری انتظار می رود 1430 EDT/1830 به وقت تهران)

ژوئن 9-10 (دوم روز: بیانیه منتشر شده 1400 EDT/1800 GMT; کنفرانس خبری انتظار می رود 1430 EDT/1830 به وقت تهران)

جولای 28-29 (دوم روز: بیانیه منتشر شده 1400 EDT/1800 GMT; کنفرانس خبری انتظار می رود 1430 EDT/1830 به وقت تهران)

سپتامبر 15-16 (دوم روز: بیانیه منتشر شده 1400 EDT/1800 GMT; کنفرانس خبری انتظار می رود 1430 EDT/1830 به وقت تهران)

نوامبر 4-5 (دوم روز: بیانیه منتشر شده 1400 EST/1900 GMT; کنفرانس خبری انتظار می رود 1430 EST/1930 به وقت تهران)

دسامبر 15-16 (دوم روز: بیانیه منتشر شده 1400 EST/1900 GMT; کنفرانس خبری انتظار می رود 1430 EST/1930 به وقت تهران)

2021

ژانویه 26-27 (دوم روز: بیانیه منتشر شده 1400 EST/1900 GMT; کنفرانس خبری انتظار می رود 1430 EST/1930 به وقت تهران)

——————–

رئیس فدرال جروم پاول

هیچ رویدادی در حال حاضر برنامه ریزی شده. ——————–

سایر مقامات

سهشنبه, مارس 24 ***رویداد به تعویق افتاد: پاریس – بانک فدرال رزرو بوستون جمهور اریک Rosengren و بانک فدرال رزرو سنت لوئیس رئیس جمهور جیمز بولارد صحبت می کنند قبل از “مرکزی بانکداری سری: دهه آینده از طریق شیشه به دنبال” میزگرد به همت وابستگی متقابل جهانی, مرکز 0945 EDT/1345 GMT/1445 CET. (بولارد: اسلاید و آزادی مطبوعات مخاطبان و رسانه های Q&به عنوان انتظار می رود. بدون متن). جزئیات دیگر TBA. Banque de France, مرکز همایش های 31 rue کریکس دثا Infiniment Champs, 75001 Paris, France. اطلاعات: https://www.interdependence.org/events/browse/central-banking-series-paris/

پنج شنبه, مارس 26

فرانکفورت, آلمان – Federal Reserve Bank of St. Louis رئیس جمهور جیمز بولارد ارائه می دهد قبل از تحقیقات بین المللی فروم در سیاست پولی 0730 EDT/1130 به وقت تهران/1230 CET. اسلاید مطبوعاتی, متن TBD. مخاطبان Q&A می رود. هیچ رسانه های Q&A. مرکزی اروپا بانک Sonnemannstraße 20, 60314 Frankfurt am Main. تماس با ما: لورا تیلور 314 444 8783 یا [email protected]

جمعه, مارس 27

شیروانی, Fla. – بانک فدرال رزرو آتلانتا جمهور رافائل Bostic صحبت می کند در چشم انداز اقتصادی قبل از یک صندلی چت در میامی هربرت مدرسه کسب و کار جهانی, اقتصادی, انجمن, approx. 1400 EDT/1800 GMT. مخاطبان Q&A می رود. هیچ رسانه های Q&A. هیچ تحریم شده متن. هیچ livestream. 5250 دانشگاه درایو. پاسخ دهید: رابرت Wagenseil, [email protected]; یا کریستی Varona, [email protected]

دوشنبه, مارس 30

واشنگتن – بانک فدرال رزرو آتلانتا جمهور رافائل Bostic صحبت می کند و شرکت در پرسش و پاسخ جلسه قبل از سال 2020 انجمن ملی مسکن و توسعه مجدد مقامات واشنگتن کنفرانس تقریبا. 1000 EDT/1400 GMT. موضوع TBD. هیچ تحریم شده متن. مخاطبان Q&A می رود. هیچ رسانه های Q&A. هیچ livestream. Grand Hyatt واشنگتن 1000 ثانیه, خیابان n. w. پاسخ دهید: سیلویا Gimenez, [email protected]

چهار شنبه, آوریل 8

کلیولند – بانک فدرال رزرو کلیولند جمهور Loretta مستار سخنرانی “آمریکا چشم انداز اقتصادی: سال 2020 و فراتر از آن” قبل از باشگاه شهر کلیولند. رویداد آغاز می شود 1200 EDT/1600 GMT. Livestream در دسترس است. جزئیات دیگر TBA. مرکز جهانی برای سلامت نوآوری 1 St. Clair خیابان دهلیز سالن. اطلاعات: https://www.cityclub.org/forums/2020/04/08/us-economic-outlook-2020-and-beyond

روز شنبه, مارس 14

PITTSBURGH – بانک فدرال رزرو شیکاگو رئیس جمهور چارلز ایوانز شرکت در تعدیل پرسش و پاسخ جلسه به میزبانی دانشگاه کارنگی ملون دانشگاه Tepper دانشکده کسب و کار 1230 EDT/1630 به وقت تهران. هیچ تحریم شده متن. بحث از شرایط اقتصادی فعلی و یا سیاست های پولی TBD. رسانه های Q&A TBD. کارنگی ملون و دانشگاه و 5000 فوربس خیابان. پاسخ دهید: مارا McFalls Falk, [email protected]

پنج شنبه-جمعه, جولای 16-17

ویکتور آیداهو – بانک فدرال رزرو شیکاگو رئیس جمهور چارلز ایوانز صحبت می کند قبل از وابستگی متقابل جهانی, مرکز دوازدهم سالانه کوه های راکی اقتصادی نشست. برنامه های دیگر جزئیات TBA. Teton الج چشمه و آبگرم, 10 گرم نهر خط. اطلاعات: https://www.interdependence.org/events/browse/twelfth-annual-rocky-mountain-economic-summit/

——————–

فدرال نشست کمیتۀ بازار آزاد (FOMC) ساعت: (چهار شنبه خرما و جز آن اشاره کرد)

2020:

(1400 EDT/1800 GMT)

مارس 8 (به صورت مارس 17-18 جلسه)

مارس 20 (برای مارس 28 و 29 دیدار)

1 جولای (ماه ژوئن 9 و 10 جلسه)

19 اوت (ژوئیه 28 و 29 دیدار)

7 اکتبر (ماه سپتامبر 15-16 جلسه)

(1400 EST/1900 GMT)

25 نوامبر (ماه نوامبر 4-5 جلسه)

2021:

ژانویه 6 (برای دسامبر 15-16, 2020 جلسه)

بژ کتاب (چهار شنبه تاریخ)

2020:

(1400 EDT/1800 GMT)

مارس 15, مارس 27 جولای 15 سپتامبر 2 اکتبر 21

(1400 EST/1900 GMT)

دسامبر 2

فدرال رزرو در سه ماهه حساب های مالی ایالات متحده (Z. 1)

پنج شنبه, مارس 12 در 1200 EDT/1600 GMT

——————-

رای گیری اعضا: 2020

بانک فدرال رزرو نیویورک رئیس جمهور

بانک فدرال رزرو کلیولند رئیس جمهور

بانک فدرال رزرو فیلادلفیا رئیس جمهور

بانک فدرال رزرو دالاس رئیس جمهور

بانک فدرال رزرو مینیاپولیس جمهور 2021

بانک فدرال رزرو نیویورک رئیس جمهور

بانک فدرال رزرو شیکاگو

بانک فدرال رزرو ریچموند رئیس جمهور

بانک فدرال رزرو آتلانتا رئیس جمهور

بانک فدرال رزرو سان فرانسیسکو رئیس جمهور

——————- ((برای دسترسی به داستان ها در مورد سیاست کلیک کنید. برای یک دفتر خاطرات از بالا, اقتصادی, حوادث, ببینید)

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im