نگه داشتن گل صابونی

یک تیم بین المللی از دانشمندان متبحر در آشپزی, تاریخ, مواد غذایی شیمی و خط میخی مطالعات بوده است بازآفرینی ظروف از جهان قدیمی ترین و شناخته شده ی دستور غذاها.
ارسال شده توسط: bq (5 نظر تعداد) 1 کاربر مشخص شده این را به عنوان یک مورد علاقه
بگویید Ea-nisr: Nanni می فرستد نظر به شرح زیر است:
من سعی کردم این دستور العمل اما من به جای فارسی موسیر اضافی پیاز به عنوان فرستاده من قادر به دست آوردن فارسی موسیر.
در نتیجه وعده غذایی بیش از حد پیاز-سنگین. چرا دستور خود با من برخورد با چنین تحقیر? آن است که در حال حاضر تا به شما دستور نویسندگان برای بازگرداندن سلیقه من به من ،
ارسال شده توسط ترشرو پف در 3:00 بعد از ظهر در فوریه 25 [7 علاقه]
جالب است که در حال حاضر وجود دارد ایده ‘, قومی,’ مواد غذایی است. من تعجب می کنم اگر وجود دارد دکه مواد غذایی که تخصصی در ايلامي پخت و پز در بابل?
ارسال شده توسط tavella در 3:07 PM در فوریه 25
گل صابونی است, گشنیز, آن نمی باشد?
ارسال شده توسط Horkus در 3:19 PM در فوریه 25
بدون گل صابونی دروغ است.
ارسال شده توسط Kattullus در 3:35 PM در فوریه 25
گل صابونی جذاب گیاه استفاده می شود که استفاده از صابون!
ارسال شده توسط Homo neanderthalensis در 3:40 PM در فوریه 25

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>