توسط نازک لی برنده

رم Feb 20 (Thomson Reuters Foundation) – یک هلندی start-up ممکن است پیدا کرده اند یک راه حل برای کشورهای عضو اکو آگاهانه مصرف کنندگان در تلاش برای رها کردن گوشت: گوشت کشت شده در آزمایشگاه نیست که آسیب حیوانات و یا آسیب این سیاره است.

Meatable خواهد در این تابستان پرده اول آن گوشت خوک نمونه اولیه ساخته شده و کاملا از کشت سلول های حیوانی به جای از ذبح حیوانات بر اساس آن مدیر عامل.

بر خلاف شرکت های دیگر از امریکا و اروپا و اسرائیل مسابقه به توسعه سازگار با محیط زیست دوستانه ‘پاک کردن گوشت’, Meatable گوشت خوک استفاده نمی کند و حیوانات و سرم و مایع به دست آمده از حیوانات خون.

“ما در حال تلاش برای کمک به حل برخی از بزرگترین چالش های ما نه تنها می خواهم به یک یا دو همبرگر, ما می خواهیم به تغییر جهان” گفت: Krijn de Nood شرکت که افزایش 10 میلیون دلار در دانه و بودجه در ماه دسامبر از سرمایه گذاران از جمله کمیسیون اروپا.

با یک تک سلولی منابع از زندگی حیوانات “در یک به طور کامل و بدون درد راه” Meatable می تواند تولید دسته زیادی از سلول های مورد نیاز برای ایجاد گوشت “در عرض چند روز تا چند هفته” به جای ماه ،

تکنولوژی پیشگام توسط دانشگاه استنفورد و کمبریج دانشمندان دانشگاه است و بر اساس یک کشف در مورد دستکاری سلول های زنده است که برنده جایزه نوبل در سال 2012.

پاک کردن گوشت برگزار می شود تا توسط دانشمندان و کارشناسان محیط زیست به عنوان یک پتانسیل دستیابی به موفقیت در مبارزه با تغییر آب و هوا.

پرورش دام در حدود 14.5 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای مسئول گرم شدن سیاره, با توجه به سازمان ملل متحد و زمین مورد استفاده برای کشاورزی است که عمده راننده زدایی.

شرکت های مانند الف مزارع و ممفیس گوشت در حال تلاش برای تولید گوشت و مرغ, پرورش سلول های حیوانی در یک ظرف پتری و سپس در بركترس که شبیه آبجو دم فتس.

رقابت

فصل هزینه های تولید کاهش یافته است از بدنام آزمایشگاه رشد برگر در سال 2013 است که هزینه $280,000 به حدود 100 دلار در هر کیلوگرم از کشت گوشت.

اما موانع باقی می ماند. آمریکا گاو دامداران در حال هل دادن برای قانونی که نوار استفاده از کلمه گوشت برای توصیف گیاهی و یا آزمایشگاه رشد گوشت چرا که آنها “نه مشتق شده از حیوانات دنیا مطرح شده و برداشت در شیوه های سنتی است.”

کشت تولید گوشت با انرژی بالا ورودی نیز می تواند خار گرمایش جهانی بیشتر در طولانی مدت از برخی از انواع گوشت گاو کشاورزی اگر جهان دوری کم کربن مسیر گفت: 2019 مطالعه توسط بریتانیا بر اساس آکسفورد مارتین مدرسه.

وجود رقابت بیش از حد از گیاهی و محصولات گوشت که در حال بهبود توانایی خود را به تقلید از طعم و بافت گوشت است.

De Nood سابق مک کینزی مشاور گفت Meatable محصولات با هدف مصرف کنندگان که مانند گوشت اما “بیشتر و بیشتر ناراحت کننده با راه آن تولید شده است.”

این یک sentiment de Nood با آن آشنا است. “من شده است به غذا خوردن کمتر و کمتر گوشت… اما گاهی اوقات من فقط ارزو برای یک همبرگر,” او گفت:.

این شرکت با تمرکز بر نسل جوان است که احساس می کنم به شدت در مورد تغییرات آب و هوا گفت: یادآوری یک پیام اخیر او از دریافت یک سرمایه گذار.

آن را خواندن “من 13 سال است فقط داده تا گوشت گاو بوده و مطالعه در مورد تاثیر گاو در تغییر آب و هوا و ما موافقت خود را بعد استیک را باید در آزمایشگاه رشد کرده است.”

“من فکر می کنم که هدف ما مصرف کننده در سمت راست وجود دارد” گفت: de Nood. (گزارش شده توسط نازک لی Win //news.trust.org)

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im