آژانس بهداشت عمومی کانادا می گوید بیماری های بیشتر مرتبط با پیاز های رشد یافته آمریکا

محتوا ي مقاله ادامه داشت

از 2 آگوست تا حالا 119 بيماري اضافي در تحقيقات در حال انجام کانادا گزارش شده اکنون 239 مورد تایید شده در کانادا وجود دارد.”

علائم عفونت سالمونلا به طور معمول شش تا ۷۲ ساعت پس از قرار گرفتن در معرض باکتری از یک حیوان آلوده، فرد یا محصول آلوده شروع می شود.

علائم می تواند شامل تب، لرز، اسهال، گرفتگی شکم، سردرد، تهوع و استفراغ باشد.

آژانس می گوید هر کسی می تواند با سالمونلا بیمار شود، اما کودکان پنج ساله و زیر سن، بزرگسالان مسن تر، زنان باردار یا افرادی که سیستم ایمنی ضعیف شده دارند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری جدی هستند.

اوایل این هفته، کیث وارینر، استاد علوم غذایی دانشگاه گوئلف، گفت شیوع سالمونلا که به پیاز مرتبط است، غیر معمول است و ممکن است که به طور نادرست کمپوست شده با ماله یا باکتری در آب آبیاری، علت آلودگی باشد.

جنگجو گفت که نگهباندر ایمنی مواد غذایی ایناست که “اگر در شک، آن را بیرون انداختن.”

این گزارش توسط مطبوعات کانادا برای اولین بار در تاریخ 7 اوت 2020 منتشر شد.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im