عصر ایران ورزشی برنامه در ساعت 2 بعد از ظهر به وقت تهران/10 a. m. ET

در اینجا داستان های ورزشی و آینده طرح پوشش برای انتخاب متن خدمات از 10 p. m. و/2 بعد از ظهر به وقت تهران. برای یک برنامه کامل از اخبار و وقایع به ما سرمقاله تقویم مهر اتصال https://www.reutersconnect.com/planning و یا در رسانه ها بیان http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar.

داستان بالا

ورزشی

فوتبال-NFL-2020NFLDRAFT-DAY2 2020 پیش نویس NFL: اجرا در ثانیه استعداد WRs برجسته روز 2 گسترده ای گیرنده و جنوب شرقی کنفرانس استعداد تحت سلطه دومین روز از سال 2020 پیش نویس NFL در روز جمعه.

فوتبال-NFL-پیش نویس-بهترین-در دسترس 2020 پیش نویس NFL: بهترین موجود ورود بعد 3 چهار quarterbacks انتخاب شدند در دور اول از سال 2020 پیش نویس NFL اما 74 میدارد رفت و در شب جمعه تنها با اوکلاهما را Jalen لطمه می زند (No. 53 کلی به فیلادلفیا) پیوستن به این گروه است.

فوتبال-NFL-پیش نویس Higgins آماده به آن را پاره کردن’ با نقب زدن در سینسیناتی یک شب پس از انتخاب LSU جو نقب زدن با اولین انتخاب از پیش نویس NFL, the Cincinnati Bengals هدر رفته هیچ زمان پیدا کردن او یک هدف توقیف Clemson گسترده گیرنده توپ را روی گوه و هیگگینس با اولین انتخاب دور دوم در روز جمعه.

آینده:

ورزشی

فوتبال-NFL/پیش نویس (تلویزیون)

NFL-پیش نویس با نتیجه دور چهار تا هفت

روز آخر سال 85 سالانه پیش نویس NFL.

25 Apr 12:00 ET / 16:00 GMT

ورزش-گذشته نگر/APRIL27 (PIX)

ورزشی-در این روز… آوریل 27

مجموعه ای از تصاویر از آوریل 27 در تاریخ و داستان های پشت سر آنها.

26 Apr 04:00 ET / 08:00 GMT

سیاست / بین الملل

ورزش-سالگرد/VATANEN (PIX) (تلویزیون)

ورزشی – در این روز: متولد 27 آوریل 1952: Ari Vatanen فنلاندی رالی راننده و MEP

ورزشی – در این روز: متولد 27 آوریل 1952: Ari Vatanen فنلاندی رالی راننده و MEP.

26 Apr 02:00 ET / 06:00 GMT

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>