عصر ایران ورزشی برنامه در 7:30 p. m. به وقت تهران/2:30 p. m. ET

یک راننده سقوط Kansas City Chiefs’ Super Bowl جشن در روز چهارشنبه از طریق شکستن یک رژه مانع و پیشرو پلیس در تعقیب از طریق رژه مسیر قبل از آمدن به توقف چند ساعت قبل از جشن رو در جریان است, پلیس گفت:.

انگلستان-چین-سلامت-F1/

چینی GP در شک شانگهای تعلیق رویدادهای ورزشی

شانگهای ورزش مقامات توصیه می شود تعلیق تمام رویدادهای ورزشی در این شهرستان با توجه به شیوع کروناویروس, ریخته گری بیشتر شک در اینکه چینی فرمول یک جایزه بزرگ برگزار خواهد شد.

آینده

فوتبال-آلمان-خلیج-TSG/گزارش (PIX)

فوتبال – آلمان – جام DFB – Bayern Munich v TSG Hoffenheim

فوتبال – آلمان – جام DFB – Bayern Munich v TSG Hoffenheim

5 Feb 19:45 ET

فوتبال-انگلستان-TOT-SOU/گزارش (PIX)

فوتبال – انگلستان – جام حذفی دور چهارم پخش – تاتنهام v ساوتهمپتون

تاتنهام میزبان ساوتهمپتون در پخش پس از اولین کراوات 1-1 به پایان رسید

5 Feb 19:45 ET

فوتبال-ایتالیا-LAZ-HEL/گزارش (PIX)

فوتبال – ایتالیا – یوونتوس – لاتزیو v ورونا

لاتزیو میزبان ورونا در سری آ بازی.

5 Feb 19:45 ET

فوتبال-فرانسه-STE-الم/گزارش (PIX)

فوتبال, فرانسه – لیگ 1 – سنت اتین-مارسی v

سنت اتین بازی مارسی در فرانسه لیگ 1

5 Feb 20:00 ET

فوتبال-اسپانیا-MIR-VIL/

فوتبال – اسپانیا – Mirandes v ویارئال

Mirandes میزبان ویارئال در مرحله یک چهارم کوپا دل ری.

5 Feb 20:00 ET

فوتبال-اسپانیا-MAD-SOC/گزارش (PIX)

فوتبال – اسپانیا – کوپا دل ری – Real Madrid v Real Sociedad

رئال مادرید میزبان رئال سوسیداد در کوپا دل ری مرحله یک هشتم نهایی کراوات.

6 Feb 18:00 ET, 23:00 GMT

فوتبال-اسپانیا/پیش نمایش

فوتبال – اسپانیا – لالیگا در پیش نمایش

یک پیش نمایش از تعطیلات آخر هفته در لالیگا.

6 Feb 11:00 ET, 16:00 GMT

فوتبال-ایتالیا/پیش نمایش

فوتبال – ایتالیا – سری آ پیش نمایش

پیش از تعطیلات آخر هفته سری مسابقات

6 Feb 11:00 ET, 16:00 GMT

گلف-PROAM/

گلف PGA Tour AT&T با نقش ونگار ریگی دادن ساحل Pro-Am دور اول

پوشش دور اول از AT&T نقش ونگار ریگی دادن ساحل Pro-Am در کالیفرنیا است.

6 Feb

بازی های المپیک-2020/سودان جنوبی (PIX) (تلویزیون)

ورزشکاران از جهان جوانترین کشور آماده توکیو برای المپیک 2020

توکیو بازی هنوز شش ماه دور اما المپیک و پارالمپیک ورزشکاران از سودان جنوبی, جهان, جوانترین کشور, توفان شش سال جنگ داخلی در حال حاضر دو ماه به آموزش در مرکزی, ژاپنی, شهرستان Maebashi که در آن آنها با حمایت از شهرداری ساکنان محلی و شرکت های بزرگ.

6 Feb

راگبی-اتحادیه-سازمان ملل-IRE-وال/

راگبی – ولز اعلام تیم به صورت ایرلند در شش کشور

ولز مربی Wayne Pivac اعلام خواهد کرد تیم خود را به صورت ایرلند در شش کشور برخورد در دوبلین در روز شنبه.

6 Feb 12:00 ET, 17:00 GMT

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im