وجود دارد هرگز یک کمبود مخمر

“شلخته مخمر ژنتیک” Sudeep Agarwala توضیح می دهد که چگونه خود را مخمر. اطلاعات بیشتر در مورد دکتر Agarwala اینجا. اصلی توییتر موضوع در اینجا.
ارسال شده توسط ALeaflikeStructure (36 کل نظرات) 22 کاربران مشخص شده این را به عنوان یک مورد علاقه
آنچه که در مورد ساخت خود ما را آرد ؟
ارسال شده توسط grumpybear69 در 2:37 PM در مارس 2 [2 علاقه]
خود را به آرد برای بار اول شما باید به اختراع جهان است.
ارسال شده توسط halcyon روز در 2:43 PM در مارس 2 [15 علاقه]
ما باید به پهلو شلخته مخمرها به همه چیز.
ارسال شده توسط سمور در 2:44 PM در مارس 2 [1 علاقه]
آیا این فقط یک خمیر ترش استارت?
ارسال شده توسط EmpressCallipygos در 2:46 PM در مارس 2 [6 علاقه]
آنچه که در مورد ساخت خود ما را آرد ؟

همسر من به خانه آمد دیروز با 50# کیسه آرد سفید از Costco تا شاید عرضه است و در نهایت با ابتلا به تقاضا است.
ارسال شده توسط استقلالی در 2:49 PM در مارس 2 [1 علاقه]

EmpressCallipygos – برای تلفن های موبایل مانند یک به من.

اطلاعات خوب ،
ارسال شده توسط Foaf در 3:04 PM در مارس 2

آرد به نظر نمی رسد سخت برای به دست آوردن. *انواع توت* از سوی دیگر تبدیل شده اند unobtainium. استفاده از انواع توت ها بیش آرد در این دوران (برای کسانی از ما با یک میل) این است که آنها یک مقدار طول عمر طولانی.
ارسال شده توسط Slothrup در 3:06 PM در مارس 2
بنابراین من می توانید دست خود من yeastitizer واقعی آسان پس از آن من حدس می زنم!
ارسال شده توسط mwhybark در 3:11 PM در مارس 2 [3 علاقه]
همچنین نگاه کنید این از من بپرسید سوال: چگونه می توان بیشتر مخمر از 1 بسته من را ترک کرده اند.

من به ویژه مانند آلمانی, دستور العمل, چون *البته* هر کس Weissbier در خانه.
ارسال شده توسط nat در 3:13 PM در مارس 2 [3 علاقه]

آره به یک آبجو و با داشتن بیش از مخمر از من می دانید چه باید بکنید با. (اگر چه این امر می تواند بهتر به مخمر انتخاب شده برای پخت!)
ارسال شده توسط drewbage1847 در 3:29 PM در مارس 2
این آسان نیست که یک Yeastboy …
ارسال شده توسط scruss در 3:29 PM در مارس 2 [2 علاقه]
آن روز 17 از ما قرنطینه و شوهرم نه تنها به ایجاد یک خمیر ترش استارت است اما نام آن را و ارسال آن سوء استفاده در Facebook. ارسال کمک کند.
ارسال شده توسط نشاط در 3:33 PM در 2 آوریل [25 مورد علاقه]
ساخت خود را مخمر برای تلفن های موبایل مانند یک پروژه سرگرم کننده. پس از همه, شما احتمالا نیاز به یک سرگرم کننده داخلی پروژه و به همین دلیل شما به طور ناگهانی علاقه مند در پخت (حداقل همین دلیل است که من هستم). اما ما رفت به جهنم و پیدا کردن کسی که مایل و مشتاق در واقع به ما یک تکه بزرگ از او 35 ساله استارت. بنابراین ما در زمان مایل طولانی اجتماعی-فاصله پیاده روی (بساز ورزش!) آن را انتخاب کنید تا از ایوان.

(ما آن را به نام نان پیت.)
ارسال شده توسط sjswitzer در 3:34 PM در مارس 2 [10 علاقه]

خوب بی دست و پا سوال: آیا نگه داشتن میوه خشک در مخلوط یا من باید فشار آن را قبل از اضافه کردن آرد ؟
ارسال شده توسط kalimac در 3:36 PM در مارس 2 [1 علاقه]
از “ترش” در خمیر ترش زباله از فعال زندگی مخمر: اسید استیک. مخمر می خورد قند در آرد و “poops از” دی اکسید کربن و الکل بیش از حد. در نهایت اسید استیک شکل است که چه چیزی باعث می شود طعم سرکه ترش نیز می باشد. این مخمر مدفوع است که باعث می شود نان افزایش یابد و باعث می شود آبجو کف آلود و پر از دیوانه که مشروب الکلی.

/بسیار ساده توضیح از غیر sciency فرد است.

من خمیر ترش نان و تعجب اگر شما می توانید تقریبا همان عطر و طعم با ساخت منظم نان و فقط با اضافه کردن مقدار بسیار کمی از سرکه سفید.
ارسال شده توسط SoberHighland در 3:49 PM در مارس 2 [1 علاقه]

من انجام خمیر ترش غذای قبل از, اما آنها بسیار نیازمند است و من در واقع باید زمان کمتری را در حال حاضر (در حال حاضر شده است WFH برای ارتباطات از راه دور ساز و برگ با افزایش تقاضا) و همچنین من نمی خواهم خمیر ترش زیادی به خصوص از نوع قوی شما انتخاب کنید تا در منطقه خلیج است. این است که چگونه من به پایان رسید تا سفارش یک مورد از مخمر.
ارسال شده توسط tavella در 3:51 PM در مارس 2 [2 علاقه]
همسر من به خانه آمد دیروز با 50# کیسه آرد سفید از Costco

ببینید که هنوز هم در کوتاه مدت برنامه ریزی است. اگر او واقعا برنامه ریزی برای مسافت های طولانی او می خواهم که به خانه آورد جهان.
ارسال شده توسط معروفیت عمومی در 3:53 PM در مارس 2 [4 علاقه]

مخمر واقعا تقریبا در همه جا. شما در حال تنفس در مخمر در حال حاضر! من در سونوما ولی یک بار نگه داشته و فکر کردن در مورد ابرها از موجودات میکروسکوپی من استنشاق با هر نفس. مطمئن مخمر است در همه جا. اما در جایی که مقدار زیادی از له انگور تخمگذار در اطراف وجود دارد باید مقدار و حتی بیشتر از آن در هوا است.

فقط در حال حاضر ؟ شما نفس در مخمر دوباره!
ارسال شده توسط SoberHighland در 3:57 PM در مارس 2 [5 علاقه]

و همچنین من نمی خواهم خمیر ترش زیادی به خصوص از نوع قوی شما انتخاب کنید تا در منطقه خلیج است.

زمانی که من نقل مکان کرد به منطقه خلیج 30 سال پیش خمیر ترش چیزی بیش از بالا و… خوب نیست. اما به تازگی من متقاعد شده است که آن را دوباره سعی کنید و آن را بسیار بهتر است. “خمیر ترش” نمی باید بسیار ترش در همه. آن را قطعا یک متغیر شما باید مقدار زیادی از کنترل.
ارسال شده توسط sjswitzer در 4:00 بعد از ظهر در مارس 2 [3 علاقه]

من خمیر ترش نان و تعجب اگر شما می توانید تقریبا همان عطر و طعم با ساخت منظم نان و فقط با اضافه کردن مقدار بسیار کمی از سرکه سفید.

یکی از محلی نان purveyors (یک زنجیره است که بانک ها تا حدودی که “مردمی”) با فروش یک “خمیر ترش” قرص. من خریدم و اجازه دهید من به شما بگویم که من کاملا مطمئنم که خود خمیر ترش ساخته شده بود با اضافه کردن ساده سرکه سفید به طور منظم خود را سفید مخزن قرص نان. نان خوب بود و مانند کیک درست مثل مخزن خود را قرص و طعم… من هیچ ایده چقدر سرکه آنها اضافه شده اما آن را غیر قابل خوردن بود.

من نمی گویم این کار را نکنید. اما شاید استفاده از سرکه سیب و مقدار بسیار کمی? زیرا لعنت. که تند و زننده.
ارسال شده توسط ninazer0 در 4:01 PM در مارس 2 [2 علاقه]

من در انگلستان در زمینه جو. امروز من قصد دارم به جمع آوری مخمر وحشی در زیر آن درخت بازگشت وجود دارد و من قصد دارم برای نشان دادن نحوه تغذیه و رشد آن تا زمانی که آن را آماده برای پخت با. ما در حال رفتن به شروع در آغاز و پایان در پایان.

همچنین:

خوش آمدید نان پیشرفته! در اینجا ما علاقه مند هستند در ساخت نان و آبجو و چیزهای دیگر در راه های باستانی, با, باستانی تشکیل دهنده.
ارسال شده توسط sebastienbailard در 4:02 PM در مارس 2 [4 علاقه]

دختر من آغاز شده و برخی از آن را به خوبی انجام می دهند! ما نام آن را Bready سفید. ما هرگز نمی توانید اجازه دهید آن می میرند.
ارسال شده توسط pearlybob در 4:18 PM در مارس 2 [1 علاقه]
من شده است با ساخت خمیر ترش با مخمر فرهنگ است که آغاز شده 6 ماه پیش به عنوان یک بلژیکی saison فشار از یکی از این بسته شما در دم فروشگاه عرضه. من شک و تردید جدی در مورد اینکه آیا فعال مخمر است که هنوز هم همان saison فشار اما خمیر ترش و خوشمزه است.

من نمی دانم که چه نوع از آشفته آشغال-سگ بیمار را انتخاب کنید برای غذا خوردن ‘سفید’ نان با توجه به وجود خمیر ترش
ارسال شده توسط logicpunk در 4:22 PM در مارس 2 [3 علاقه]

فقط در حال حاضر ؟ شما نفس در مخمر دوباره!

*نفس نفس زدن!*

*kaff*kaff*
ارسال شده توسط Greg_Ace در 4:38 PM در مارس 2

آشپز نشان داده شده را تقریبا بدون خمیر نان (نسخه خود را از Bittman نسخه Leahy هیچ ورز) جایگزین برخی از آب با آبجو و می افزاید: 1T از سرکه سفید. این دستور با استفاده از مخمر نه استارت اما آبجو و سرکه اضافه کردن خمیر ترش-ish عطر و طعم
ارسال شده توسط jindc در 5:02 PM در مارس 2
همسر من به خانه آمد دیروز با 50# کیسه آرد سفید

آن چیزی که من فکر می کردم هرگز نمی تواند ما صدمه دیده است. اقامت-puft خمیر ترش ، [صاعقه وار قدم به قدم]
ارسال شده توسط justsomebodythatyouusedtoknow در 6:16 ساعت در 2 آوریل [2 علاقه]

و همچنین من نمی خواهم خمیر ترش زیادی به خصوص از نوع قوی شما انتخاب کنید تا در منطقه خلیج است.

این نیست که اگر شما استفاده از یک نسبتا جوان استارت مانند حق در دو هفته خوانده شده را علامت. من زندگی می کنند در منطقه خلیج و من فقط خمیر ترش ساخته شده از مخمر وحشی استارت دو روز پیش. آن را تا به حال فقط یک نور tangyness نه بیش از حد بالا شدت که برخی از مردم ، آن را واقعا فقط بستگی به سن شروع شود. من خشک شده یک دسته کامل از آن را برای ذخیره سازی در آن نقطه و نه اجازه دهید آن را همه پیر و ترش تر در یخچال قرار دهید.
ارسال شده توسط oneirodynia در 6:58 PM در مارس 2 [1 علاقه]

شما همچنین می توانید کنترل ترشی با تغذیه برنامه من باید اضافه کنید. من تمایل فقط به آنهایی که جدید به خاطر من تنبل است.
ارسال شده توسط oneirodynia در 7:03 PM در مارس 2 [3 علاقه]
تعجب اگر شما می توانید تقریبا همان عطر و طعم با ساخت منظم نان و فقط با اضافه کردن مقدار بسیار کمی از سرکه سفید.

I dunno, اما من می توانم تایید می کنند شما می توانید یک ersatz کمبوچا با نوشابه و آب یخ چای و سرکه….
ارسال شده توسط جان میچل در 8:17 PM در مارس 2

زمانی که من نقل مکان کرد به منطقه خلیج 30 سال پیش خمیر ترش چیزی بیش از بالا و… خوب نیست. اما به تازگی من متقاعد شده است که آن را دوباره سعی کنید و آن را بسیار بهتر است.

به نظر می رسد به طور کلی تغییر وجود دارد با توجه به این سی کمی که رفت تا امروز.
http://www.bbc.com/travel/story/20200402-why-san-francisco-does-sourdough-best

هنوز هم بدون در نظر گرفتن که در آن تولید شده بیکر تاکید می کند که واقعا چه چیزی باعث خوب نان خمیر ترش این است که طعم و مزه. “سان فرانسیسکو خمیر ترش به عنوان یک سبک نان دارای شخصیتی دارای مزه تند و طعم, مشخصات,” او گفت: “که واقعا با توجه به استیک اسید (یکی دیگر از اسید است که اشکال در طول تخمیر).” در عین حال آن مشخصات عطر و طعم بیشتری به تازگی معطوف به چیزی بسیار خفیف تر با بسیاری از نانوا (بیکر شامل) متعادل نان را لاکتیک اسید ترشی با نکات دقیق وظریف و فنی غلات که شاغل هستند در هر قرص.

“به جای طعم دهنده از تخمیر گفت:” بیکر “نیروی غالب در محل کار در اینجا این است که غلات که از هر قرص نان ساخته شده است. کمتر از اسید استیک (فکر می کنم سرکه) و بیشتر از یک شیرین اسید لاکتیک به جلو تخمیر (فکر ماست).”

من دلم محلی کافی شاپ را نان. یک هفته دیگر و من قصد دارم به باید به شکل از این پخت مسائل خودم.
ارسال شده توسط sebastienbailard در 9:46 PM در مارس 2

ersatz کمبوچا

در ارتباط باشید! برای ادامه ماجراهای Ersatz کمبوچا و او sidekick Scoby!!
ارسال شده توسط Greg_Ace در 9:56 PM در مارس 2 [2 علاقه]

آره اما ما سعی پیتزا هفته گذشته مخمر قدیمی بود (مانند املاک و من نمی اثبات آن را به خاطر من بود که شتابزده و پس از تلف حدود یک کیلو آرد) و معلوم شده است وجود دارد یک اجرا در مخمر در فروشگاه?!?! The fuck?
بنابراین من ساخته شده یک بیگا اما فقط با آرد و آب و شکر… حالا من دارم فکر می کنم من نباید پرتاب در برخی از کشمش? آن را نشانی از آن چیزی که به عنوان یک نویسنده هر چند من سعی کردم برای انجام پیتزا دوباره آن را در لیست…
من را رول دارچین شب گذشته با اما دستور من این است که یک نیمه نوشابه-نان معجون.
اما این سرد است. همچنین من نمی دانم وجود دارد ‘مخمر ژنتیک’. که جالب است
ارسال شده توسط از Bklyn در 9:57 PM در مارس 2
mmm دست من بوی نان تازه
ارسال شده توسط mwhybark در 11:26 PM در مارس 2
آن روز 17 از ما قرنطینه و شوهرم نه تنها به ایجاد یک خمیر ترش استارت است اما نام آن را و ارسال آن سوء استفاده در Facebook

معدن به نام حباب! اگر چه آنها عدم حضور رسانه های اجتماعی.
ارسال شده توسط stillnocturnal در 4:06 AM در مارس 3 [1 علاقه]

چندین خمیر ترش علاقه مندان در واقع توصیه به مردم نام خود را شروع به عنوان یک راه برای مرتب کردن بر اساس پیوند با آن را به طوری که شما بیشتر احتمال دارد به خاطر داشته باشید برای تغذیه و حفظ آن است.

…من در پیدا کردن خمیر ترش پنکیک من هر هفته دور از تغذیه به یادآوری کافی است.
ارسال شده توسط EmpressCallipygos در 4:37 AM در مارس 3 [1 علاقه]

معدن پیر است و او تنها یک هفته اما در حال رشد است تا به سادگی.

اما من سعی خواهد کرد این روند را به عنوان به خوبی. آرد در عرضه فراوان در مترو دیترویت اما مخمر است نمی توان یافت. من شروع به پیر را جبران کند اما من می خواهم و نه قرار نیست همه مخمر در یک سبد! نان تبدیل به یک نزدیک به روزانه محصول در خانه ما.
ارسال شده توسط skookumsaurus رکس در 5:23 AM در آوریل 3

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de