
“…این مهم است که هر فرد به اشتراک گذاری داستان خود را تا به حال ورودی چگونه به آن را بگویید. این پروژه نه تنها در مورد آنچه به آنها اتفاق افتاده است اما همچنین که آنها هستند. هر کدام را انتخاب کرد چگونه می شود به عموم شناسایی و چگونه تجربیات خود را مربوط و نامربوط به سوء استفاده — نشان داده خواهد شد.”
“آنها با کار روزانه اخبار عکاسان به پرتره که درست به آنها. آنها تصمیم به عکس معنی دار, مکان, در کنار مردم آنها را دوست دارم و یا لباس پوشیدن و به نمایندگی از یک منبع قدرت است.”
با BLM احتمالا (امیدوارم!) آوردن یک تغییر لرزه ای در چگونه ما فراموش پلیس در U. S. A., اجرای قانون پاسخ (یا عدم) به تجاوز جنسی و خشونت خانگی و مشابه جنایات در ذهن من بوده است به تازگی. “آنچه در مورد متجاوزان?” احساس می کند مانند یک مشترک زانو حرکت تند و سریع واکنش به برچیدن ادارات پلیس. اما من می دانم (از تجربه شخصی و از فراوان anecdata) که پلیس هستند و در واقع مفید در جلوگیری و یا پرداختن به پیامدهای تجاوز جنسی و یا استفاده داخلی. و یک مقدار عادلانه از زمان آنها بدتر از مدعی است.
تمام آن را قطعا به من فکر زیادی در مورد چگونه ما می تواند ساخت عمومی سیستم های ایمنی است که در واقع حمایت از ما و جوامع ما را امن نگه دارید.
ارسال شده توسط cnidaria در 1:13 PM در ژوئن 16
شاید من باید کلمات برای مقاله بعد. در حال حاضر آن را فقط بیش از حد شدید.
ارسال شده توسط صفرا و نحو در 2:26 PM در ژوئن 16
ارسال شده توسط charmedimsure در 12:53 بعد از ظهر در ژوئن 16 [1 علاقه]